Jens Alleweireldt

Jens is een van onze trompettisten. Jens speelt ook in een andere band en in de harmonie van Poperinge. Jens houdt van plezier maken met zijn vrienden en muziek te spelen. Je kan Jens vinden in het centrum van Poperinge waar hij graag iets gaat drinken met zijn vrienden.

Kilian Bryon

Kilian is ons nieuwste en jongste lid. Kilian is tevens ook een trompettist. Kilian speelt ook in de harmonie van Poperinge. Kilian houdt van plezier maken met zijn vrienden en muziek te spelen.

Siebe Lasure

Siebe houdt ervan om op zijn alt saxofoon te spelen. Siebe speelt ook in een andere band en in de harmonie van Poperinge. Je kan Siebe vinden in het centrum van Poperinge waar hij graag muziek speelt en waar hij plezier maakt met zijn vrienden.

Wouter Folens

Wouter speelt in de WCBB tenor saxofoon. Wouter speelt ook in een andere band en in de harmonie van Poperinge. Je kan Wouter vinden in het centrum van Poperinge waar hij graag iets gaat drinken met zijn vrienden. 

Dries Delaplace

Je kan Dries vinden in Nieuwkerke waar hij in de lokale harmonie speelt. Naast spelen op zijn bariton saxofoon schrijft hij ook nummers voor onze brass band. Dries houdt ervan om op zijn bariton saxofoon te spelen.

Jeroen Busschaert

Jeroen starte zijn muzikale carrière op trompet maar verwisselde zijn trompet snel voor de trombone. Jeroen combineert nu trombone met euphonium. Jeroen speelt ook in enkele bands en in de harmonie van Poperinge.

Lanceloot Baert

Lanceloot is ons tweede jongste lid, maar heeft een groot muzikaal talent. Lanceloot speelt trombone ne je kan hem ook in andere bands en in de harmonie van Poperinge vinden. Lanceloot houdt van muziekspelen en van plezier maken met zijn vrienden en familie.

Biorn Bonte

Biorn speelt op de euphonium. Hij houdt ervan een goede tijd te beleven met vrienden en familie en om muziek te spelen. Naast onze brass band kan je hem ook in de lokale harmonie van Nieuwkerke vinden. 

Jonas Robaeys

Jonas speelt op de sousafoon. Je kan hem vinden in de harmonie van Brugge en Poperinge. Jonas speelt schrijft merendeels van de muziek voor onze brass band. Hij is een creatieve en zeer getalenteerde muzikant en muziekschrijver!

Louis Vandommele

Louis is onze drummer in onze brass band. Naast drummen in de West Corner Brass Band speelt hij ook in de harmonie van Brugge en in enkele andere bands. Louis woont in Izegem, maar je kan hem het meeste vinden in het nachtleven van Gent en Poperinge.

Please reload

© 2016 by WCBB - West Corner Brass Band

West Corner Brass Band - westcornerbrassband@gmail.com - 0498 45 42 98